jueves, 27 de febrero de 2020

 

MUSICA

El Festiuet 2020 de Coma-ruga presenta el cartell complet

La sala Apolo ha acollit la festa de presentació de la segona edició al Baix Penedès 

 

El Festiuet ja ha donat a conèixer el cartell complet d'aquesta segona edició a Coma-ruga, el Vendrell. La sala Apolo de Barcelona va acollir aquest dimecres 26 de febrer la festa de presentació de l'edició del 2020, que se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de juliol, al mateix emplaçament que l'any passat. Els noms que completen el cartell són els de Green Valley, Dubioza kolektiv, Segismundo Toxicómano, La Sra. Tomasa, JazzWoman, Funkiwis i el DJ PlanB.

Tots ells se sumen als noms que ja s'havien confirmat els últims mesos, com Dub Inc, SFDK, Oques Grasses, Los Chikos del Maíz, Doctor Prats, Talco, Ciudad Jara, Roba Estesa, Crim, Xavi Sarrià, El Niño de la Hipoteca, Lildami, Anier, Smoking Souls, Nativa o Tremenda Jauría. L'abonament pels tres dies del festival té un cost ara de 48 euros, tot i que no dona dret a acampada. Els abonaments amb acampada es posaran a la venda més endavant.

 

Segona edició a la platja de Coma-ruga

El Festiuet es va estrenar al Vendrell el passat 2019, després de dos anys en què el festival es va celebrar a Valls. La primera edició al Baix Penedès va ser un èxit d'assistència, amb prop de 5.000 persones cadascun dels dos dies, i no es van registrar incidents. Tot i això, l'organització i l'Ajuntament van decidir canviar les dates, ja que es va considerar que fer el festival en ple mes d'agost, quan el nucli de Coma-ruga està més saturat de visitants, no era el més adequat.

Per aquest motiu, el 2020 el festival s'ha avançat un mes, i tindrà lloc el segon cap de setmana de juliol. Es mantindrà, això sí, el mateix espai que l'any passat, l'esplanada que hi ha al costat del Port de Coma-ruga, a sobre mateix de la sorra. El Festiuet ja compta els dies, doncs, per viure el seu segon any al costat mateix del mar Mediterrani.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

HISTORIA